Storitve

Želimo vam zaupati nekaj besed o nekaterih specialnih storitvah, ki jih opisujemo na prvi strani naših predstavitvenih spletnih straneh, ter jim ponujamo na našem avtoservisu, in s katerimi želimo vam na čim širšem področju ustreči pa naših najboljših močeh.

Avtomehanika

Manjše, večje in hitre servise ter obnove motorjev opravimo hitro ter kvalitetno, saj smo na tem posročju že dokaj izkušeni in vam garantiramo kvalitetno opravljeno delo. V posebnih primerih vam tudi primerno svetujemo, kako in kaj je najboljše za vaše vozilo.

Merjenje izpušnih plinov ter testiranje

Nastavitev in odkrivanje napak z napravami znamke TEXA. S svojim širokim spektorm več različnih možnih diagnoz ene najbolj znanih v Evropi. S temi napravami vam lahko opravimo diagnostične posege na računalniških nastavitvah osebnih vozil, ki so ekvivalentne kvaliteti tistih v pooblaščenih servisih. Naprave so grajene modularno in kot take omogočajo tudi modularne nadgradnje kar v preprostem jeziku pomeni, da se lehko med seboj kombinirajo glede na funkcionalnost, kar nam omogoča tudi kontorlo izpušnih plinov.

Čiščenje vbrizgalnih delov

Čiščenje vbrizgalnih delov (injektorjev) motorjev z napravo WYNN'S Ta naprava nam omogoča čiščenje sistema za vbrizg goriva brez potrebe po večjih posegih v sestavo motorja.

Poseg ponudi marsikatero izboljšavo pri delovanju sistema za vbrizg:

  • optimizira razpršitev vbrizga goriva
  • optimizira oziroma povrne pravo razmerje zrak/gorivo
  • izboljša izgorevanje
  • optimizira emisijo izpušnih plinov
  • zmanjša porabo goriva
  • zmanjša predvžig

Izdelava kovinskih zavornih cevi

Ponujamo vam izdelavo kovinskih zavornih cevi za vsa vozila in po posebnih željah. Smo eni redkih s tovrstno storitvijo vendar nam naše izkušnje omogočajo kvalitetno ter hitro izdelavo tovrstnih produktov.